Marit roan  æ e så utrolig glad i dæ.  Du gjør dagen min såååå my bedre. Uansett om du er utrolig blond så digge æ å sitt attmed dæ i timen. Du hjelpe mæ med alt ! loveit ♥ 

Har så mange minna med dæ ! Når vi va på frosta og skull på jorbær slang, også møtt vi derre kjekke guttan ( blå&Lilla
♥ ;; ) Og den gangen æ og Mari lå over te dæ og bada i det iskalde bassenget ditt. Og seinar skull vi lag bolla så glemt vi av å ha i gjær så vi spist bare deigen mens vi satt i badekaret alle tre. Sykt koslig! 

Og den sykt koselig kvelden hjem te dæ med Ylva. Egentlig skull vi bare hjem te dæ for å skifte , men så begynnt vi å ta hundrevis av bilda. Og tok på oss høyhæla sko og laga skrekkfilm med lillebroren din. heheheh , også på kvelden så vi MGPjr og spist sjokolade mousse som du ikke likt så det vart mer på mæ å Ylva 
♥ Og dagen etter så skull vi lag kake med mousse kakepynt hehehe , som smakt potetgull/ med sjokolade .. hehehe 


 
Har mange flere minna med dæ, smile ditt får alle te å smil
♥ Du krangle aldri med nånn utenom familien din ! Har aldri krangla med dæ , itj sikker på om du har vært uvenn med nånn før ! du trekke dæ alltid unna når det e en krangel , og du støtte alle hele tida! Du e te å stol på , og du har utrolig dårlig humor ! hehehe , love you bestevenn !  

btw, bloggen til marit: http://maritr0an.blogg.no/
♥ fridaalysee 




Heei♥ No har jeg nettopp kommet hjem fra fotball trening. Jeg er iskald siden det pøss regnet og var ikke noe varmt ute. I dag før treningen var jeg på city syd med Marit, Mari og Ylva. Jeg tok hull i øret ( eller sånn helix eller hva det kalles ). Jeg, Mari og Ylva kjøpte oss tannbleking, vetikke om det funker, men får vell prøve det i kveld. Jeg fant meg ikke noe klær , så jeg kjøpte meg bare en big bite, bh og en sjokolade ( hehehe , godteri monster;; ) Men nå skal jeg ta meg en dusj så vi snakkes 

 

♥ fridaalysee




Heei♥ No har jeg akkuratt komme hjem fra håndball trening. Først snakket vi bare i en halv time og etterpå startet vi å trene. Det var sikkelig artig å starte på med håndball treninger, har ikke spillt håndball på lenge! Jaja , no holder jeg på å lager ostesmørbrød , ikke at det er nå sunnt men utrolig godt. 



♥ fridaalysee




 




Heei♥ Har nettopp komme hjem fra skolen , eller en stund siden da. Vi hadde bare en helt vanlig skoledag. Senere i dag skal jeg møte Mari Kulseth (  http://kulseeth.blogg.no/ ) > så skal jeg på min første håndball trening i år. Men nå skal jeg årne meg og så spis. 










jentanmine , glad i dokker <3

Rokkas ( eller nå sånn ) , mæ og mari kulseth <3


haahhah , glad i dæ Ylva <3

// fridaalysee
 




HeeiI går var jeg til Cecilie og vi kjørte bil. ( ikke bokstsaveligtalt , men sånn bil som er beregnet til de som ikke kan å gå. ) Så vi kjørte litt rundt men den bila. Senere dro vi inn å så film, vi så " date night ". Og seffølgelig ble jeg servert med kake og brus , heheh som jeg blir hver gang jeg er til Cecilie. Men men , senere i dag skal jeg på fotball trening. Og nå skal jeg gjøre lekser.


Hahahah , oversje trynet mitt


hihihihi , loveyou Cecilie




Heei♥ No sitter jeg på stua med pappa og min kjære lillesøster Stine. Skulle egentlig ut men det ble ikke noe av. I dag var jeg på Orkla cup på Orkanger. Vi tapte begge kampene, vi spillte drit dårlig. Eller det var jo seffølgelig noen på laget som spillte kjempe bra, men "laget" spillte ikke noe bra sammen. Men men , vi har igjen en kamp i morra som vi SKAL vinne. 

Forresten det var et kjøpesenter 20 meter fra fotball banene , så hele fotball laget dro på shopping. Jeg kjøpte meg en parkas jakke til 299 på veromoda , og en strikka genser på bikbok for 299 og en vanlig tynn genser til 199. Ble kjempe fornøyd med jakken spessielt. Ikke at jeg passer til parkas jakke , men synes den var utrolig fin.

 

 ♥ fridaalysee





Jeg elsker denne sangen, hvertfall når han synger den ♥ 



- Hva synes dere ?  ♥




Heihei ♥ No sitter jeg og venter på idol ( og at Isak heim skal synge) han synger så sinnsykt fint. Kom nettopp hjem fra fotball kamp mot sverresborg j97. Stillingen ble 0-0 , og vi mistet de 2 beste spillerne vårres siden de skadet seg , men det gikk sånn nesten bra. Utenom at vi ikke fikk noen mål da men jeg synes at vi spillte bra.

Jeg sitter i kamp drakten ennda , så skal dusj etter idol. Men jeg måtte bare få med meg den. I morra skal jeg spille fotball kamper siden det er Orkla cup. Etter cupen skal jeg sikkert ut , så Mari du bør vær hjem ! 
♥ meheheeh 

Forresten elsker å les blogger , så skriv gjerne en kommentar med bloggen din sånn at jeg kan lese den. Elsker å lese nye blogger     -   Men nå starter idol , så vi snakkes senere i kveld / eller i morra. 


( huff , sjer ut som jeg har de knall grønne øynene offameg ) ♥

 




Heei I dag har jeg vært på skolen og vi hadde samfunsskap, norsk og matte " boring". Jeg leste noen avsnitt av ei bok i dag som sikkert nesten alle dere har lest. Fikk tårer i øynene når jeg leste den. Kjempe trist bok. Jeg leser sånn serriøst aldri bøker , men den boken der klarte jeg ikke å slutte å lese. Boken heter " Regines bok eller noe sånn "


Men jaja, i dag skal jeg på fotball kamp. Vil egentlig ikke siden vi har fotball trening og kamp vær dag i uken ( nesten hver eneste uke ). Og pluss at det er fotball cup i helga. Sånn at jeg kan ikke ligge i telt med mari, marit og cecilie. fml.. Begynner og bli litt lei av fotball jeg nå. Men vi snakkes , nå skal jeg opp å spise middag. 






 




Heei ♥ I går var jeg på sånn greie i Klæbu sentrum med fotball laget siden vi skulle bli hyllet eller noe sånn for at vi kom på 3.plass på Norway cup. Det var " jalla shopper", og aktiviteter ogsånn der. Hehe , jeg og bestevenninen min Ylva prøvde sånn sumo bryting , hun vant med et poeng. Det var kjempe artig ♥ Thea bestevenninen min var med på sånn rulleski renn som nesten hele fotball laget mitt satt å heiet på. Kommer et innlegg senere i dag om va jeg gjorde på kvelden, hehehe - det var så mange bilder. Men blogges 


Yngvill mot Eirin i sumobryting - sykt artig å se tvillingan mot hverandre♥


Meg mot Ylva i sumobryting ♥


Vi gikk i tog♥

// fridaalysee
 




Heei ♥ I dag har jeg vært på skolen. Vi gjorde ikke noe spessielt , bare fag. Har egentlig ikke så mye å gjør i dag , egentlig bare slapp av. Jeg spillte fotball kamp i går , det gikk ikke så veldig bra siden to av de beste som skulle spille kampen varsyk / og skulle på intervall eller noe sånt. No sitter jeg på stuen og ser Home and Away. Vi snakkes senere 

 

- blogges <3




<
Jeg heter Frida Lyse, er 13 år og kommer fra Trondheim. Hvis du lurer på noe, så spør i kommentarfeltet ♥

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2012 · November 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010


KATEGORIER

· // 10 ting om meg.. · // 365 days · // 40 days challenge · // Fotoshoot · // Hot or Not · // innkjøp · // Kommentar Runde · // Konkuranser · // Musikktips (?) · // musikkvideoer · // outfits · // School day · // Snikksnakk · // Spørsmålsrunde · // Vurdering :) · Blogg · people always leave

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits